Az Univerzál Zrt Color Pont Üzletlánca Békés megye három városában 4 festék szaküzlettel áll vásárlói rendelkezésére.  Békéscsabán és Mezőberényben 1-1, Orosházán 2 boltban széles választékkal lakossági felhasználók és szakemberek, projektvezetők illetve árubeszerzők egyaránt megtalálják az igényüknek megfelelő, jó minőségű termékeket. Festékboltjainkban mindent megtalál, ami egy lakás felújításnál szüksége lehet. Ha szakmai segítségre van szüksége, akkor minket érdemes keresnie, mert 25 év tapasztalatával a hátunk mögött, már sok felújításban, lakás átalakításban segítettünk.


Általunk forgalmazott termékek között megtalálható:

 

  • Beltéri és kültéri falfestékek fehér és előre kevert színes akár egy rétegben fedő illetve mosható, dörzsálló, légtisztító minőségben.
  • Faápolási termékek: alapozók, lazúrok  oldószeres vizes, vékony-és vastaglazúrok,    2:1-ben  és a legújabb 3:1-ben változat széles  színpalettája.
  • Zománcfestékek minden felületre, fára, fémre, műanyagra a klasszikus oldószeres, illetve az új fejlesztésű vízzel oldható, továbbá aeroszolos változatban is.
  • Olajfestékek, festéklemarók,  rozsda átalakítók.
  • Tömítő anyagok, épület dekorációs termékek, glettek hőszigetelő rendszerek.

 

Festékboltjainkban a legnevesebb gyártók márkái vannak jelen, hogy Ön biztosan megtalálja a leg megfelelőbbet: Héra, Platinum, Dulux, Lazurán, Bondex, Boróka, Sadolin, Trinát, Durol, Cellkolor, Dunaplaszt, Celloxin, Modakril,  Intaller, Düfa, Rigips Thermotek, Dryvit  stb.

 

„ Gondoljon egy színre, nálunk van. ” szellemében több színre kevert festékkel tudjuk az Önök igényét kielégíteni. Amennyiben nem találja meg az ízlésének megfelelőt, úgy színkeveréssel is állunk rendelkezésükre, több színkártyából választhat, pl.: NCS, RAL.

Telefonos segítségre van szüksége?  Hívja bármelyik Color Pont üzletünket, szívesen adunk Önnek felvilágosítást!


 Célunk, hogy képzett, szolgálatkész munkatársakkal, szakmai segítséget adjunk az építőipari, szakipari festékanyagok, színre kevert beltéri falfestékek, a helyszínen kevert beltéri, kültéri falfestékek, zománcfestékek, vakolatok, festőszerszámok, kiegészítők és egyéb vegyi anyagok, egyre szélesebb kínálata közötti eligazodásban. Munkatársaink  képzése folyamatos, így bízunk benne hogy minden segítséget meg tudunk adni a forgalmazott termékeinkkel kapcsolatban. Forduljon hozzánk bizalommal, ha tanácstalan, nem szakértője a témának, mielőtt döntene. Mit, mivel fessünk, a színek világa, anyagszükséglet, stb..


Igazodva a piaci kihívásokhoz, kiváló minőségű termékeket kínálunk versenyképes áron. A minél színesebb választék elérése érdekében, közvetlen kapcsolatban állunk Magyarország piacvezető festékgyáraival – PPG-Trilak, Poli-Farbe, Akzo. Csatlakozva a PPG-Trilak Stúdió hálózatához már 2 festékstúdióval rendelkezünk – Békéscsaba Bartók B. u. 70. és Orosháza Ady u. 1. Folyamatos naprakész információkkal rendelkezünk a legújabb anyagfajtákról, technológiákról, alkalmazási területeikről. A közvetlen beszerzéssel tudjuk biztosítani azt is, hogy áraink mindig versenyképesek maradjanak. Rövid szállítási határidőkkel és nagyfokú rugalmassággal szolgáljuk ki megrendelőink igényeit.


Törekszünk arra, hogy a régió legnagyobb választékát tudjuk nyújtani. Megoldást kínálunk a lakások belső és külső festésének minden problémájára, pincétől a padlásig.
Amennyiben készletről nem tudjuk biztosítani a keresett, akár különleges elvárásokat is támasztó igényeket, úgy a lehető legrövidebb idő alatt felkutatjuk és igény szerint beszerezzük azt.


Beruházásokhoz árajánlatainak elkészítéséhez (ár, anyagszükséglet stb.) segítséget nyújtunk. Az ezekhez szükséges gyártói megfelelőségi nyilatkozatot, biztonságtechnikai adatlapokat, igény szerint biztosítjuk.

Váltás teljes nézetre!
Az oldal tetejére!